Falsa pandemie de gripa porcina va fi anchetata in UE

În data de 26 Ianuarie va avea loc la Strasbourg o şedinţă de urgenţă a Comisiei de sănătate a Parlamentului European, solicitată de Dr. Wolfgang Wodarg, medic epidemiolog şi politician social-democrat german, în legătură cu „Falsa pandemie“. În acest cadru vor fi audiaţi reprezentanţi ai unor concerne farma precum si reprezentanti ai OMS, cărora li se impută că au organizat împreună una dintre cele mai mari excrocherii din istoria modernă a medicinei.

Dr. Wolfgang Wodarg nu este singur în acest demers al său. Alături de el se află şi ministra poloneză a sănătăţii, Doamna Kopacz, care a refuzat să-şi otrăvească fraţii şi surorile cu un vaccin încropit de mântuială, doar din dorinţa de a face bani. (Aloooooo! Se aude la Bucureşti?)

De asemenea Wodarg este susţinut de o serie de parlamentari UE, de oameni de ştiinţă şi medici, de protestele a milioane de europeni contra „Mafiei Farmaceutice.“

Încă nu este clar dacă şedinţa se va desfăşura cu uşile închise (cum în mod sigur vor încerca să obţină concernele farma şi OMS) sau va fi publică, aşa cum doreşte Wodarg.

„Industria farma a creat panică şi a pus guvernele ţărilor europene sub presiune. Nu pot înţelege de ce institutele naţionale de cercetări au făcut jocul concernelor farma. (Alooooooo! Se aude şi la Cantacuzino?)

Milioanelor de oameni li s-au administrat vaccinuri neverificate, nesigure, fiind puşi în faţa unor pericole necunoscute, şi toate acestea pentru o pandemie inexistentă, dar pe cheltuiala plătitorilor de impozite.“ Comentează Dr. Wodarg.

În Germania, deşi presa se abţine deocamdată (la comandă) să comenteze demersul lui Wodarg, forumurile de discuţii ale ziarelor mari sunt pline de laude la adresa acestuia.

Pe de altă parte guvernul Germaniei, şi nu numai el, a început negocierile cu concernele farma, pentru a prelua mai puţine doze de vaccin decât se stabilise iniţial. Dar se pare că şi povestea asta este tot un „bluff“. Ministrul Sănătăţii din Germania, Philipp Rösler, a anunţat astăzi că vor fi doar 34 de milioane de vaccinuri livrate, în loc de 50 de milioane. Doar ca ce nu se mai spune este că restul de 16 milioane, respectiv contravaloarea lor, va rămâne tot la concernele farma, ca avans pentru „livrările viitoare“. Deci… se mai pune de o pandemie şi la toamnă. Să vedem ce orătanie mai alegem din ogradă de data asta.

Lucru cert este însă că doar 4% din populaţia Europei s-a lăsat trasă în ţeapă! Aşa că acuma singura speranţă a rămas Ucraina. Care s-a trezit brusc cu o ofertă de 400 de milioane de doze, de care în fapt nu are nevoie. Nemai vorbind că nu are nici bani pentru a le plăti. Milioane de doze pe care guvernele ţărilor vestice înceară să le „plaseze“ cuiva, oricui, numai să scape de ele.

Cam asta ar fi de prin Europa zilei de azi, despre pandemia zilei de ieri. Din România zilei de azi însă lucrurile sunt cu mult mai triste decât ieri.

A murit un om tânăr şi talentat. Dumnezeu să-l odihnească.

Dar reacţia pe care au avut-o românii la vestea decesului lui Toni Tecuceanu este, îmi pare rău că trebuie să o spun, specifică. Până în prezent au murit peste 190 de persoane în Romania din cauza gripei porcine (se spune), şi nimeni nu a fugit ca disperatul să se vaccineze. Dar atunci când se întâmplă aşa ceva cu o personalitate cunoscută, înebuneşte lumea şi se iau cabinetele medicale cu asalt. Probabil că de aceea avem în România atâtea accidente rutiere, pentru că încă mai reacţionăm „specific“ la accidentul Prinţesei Diana de acum câţiva ani.

Despre toată povestea cu săracul Toni Tecuceanu nu am sa scriu aici, căci se scrie destul la ora actuală în ţară. Doar un singur citat din EVZ:

În ceea ce priveşte faptul că virusul gripei noi nu iese din prima la analize, medicii spun că acest lucru este normal. „Depinde unde este localizat virusul, cum se face prelevarea problelor şi ce cantitate de virus există în organism”, spune prof. dr. Marian Neguţ, de la UMF „Carol Davila”. În cazul actorului Toni Tecuceanu explicaţia ar fi că virusul a fost localizat în plămâni şi abia apoi a urcat către bronhii şi trahee, de unde prelevarea de probe se face mai uşor. „Sediul virusului a fost iniţial în aleveolele pulmonare şi apoi este posibil să fi urcat către bronhii şi trahee. Până a urcat virusul acolo rezultatele au ieşit negative”, precizează medicul Marian Neguţ.

O asemenea chestie n-am mai auzit in viaţa mea. Păi bine Domnule Doctor, da pe unde a intrat virusul ăsta in bietul om? Prin călcâie. Virusul gripei de orice soi zoologic vreţi Dvs. se ia prin respiraţie sau prin ingurgitare, deci pe nas si gură. Adică vreţi să spuneţi că a intrat pe nas si gură, dar nu a lăsat urme, după care s-a dus glonţ în alveole, nu? Şi abea dupa 8 zile care n-au fost decât 3, l-aţi putut depista. Depinde „desigur“ de cantitatea de virusuri din organism. Săracul om, conform declaraţiilor medicilor, avea plămânii complect distruşi. Vreţi cumva sa spuneţi că fapta asta o făcuseră vreo 200-300 de virusuri mititele, pitite printr-un cotlon stinger, de v-au trebuit trei analize până să iasă una aşa cum vă convenea.

Măi să fie, da frumoase gogoşi mai pandemizează unii!

Pe de altă parte, dacă lucrurile stau întradevăr aşa cum se sugerează într-o serie de publicaţii din ţară , cum că în fapt Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină (ceea ce eu cred că este adevărat) atunci nu vreau să spun decât un singur lucru:

Domnilor, voi cei care vă folosiţi de moartea unui om pentru a vă înavuţi, nu vă este teamă că într-o bună zi veţi fi chemaţi la Cel de Sus şi va trebui să daţi socoteală? Chiar până într-atât de jos poate decădea un om, încât să facă din moartea unui frate de-al său un capital financiar şi politic?

Faţă de unele persoane care sunt în stare de astfel de fapte, oricât de străine ar fi şi indiferent câţi cercei ar avea, simt un profund dezgust.

„Cine nu cunoaşte adevărul, este un ignorant. Dar cine cunoaşte adevărul, şi spune despre el că este o minciună, acela este un ticălos !”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Sanatate și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Falsa pandemie de gripa porcina va fi anchetata in UE

  1. eufrosin zice:

    Bun articol, felicitari! Din pacate nu ma astept ca rezultatele anchetei sa fie oneste, deoarece fara complicitatea inaltilor functionari ai UE, falsa pandemie nu se declansa in media. Pana la urma banii sunt doar motivul secundar.

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/12/15/intre-atatea-vesti-rele-si-o-victorie/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s